Meci decisiv în La Liga:Sporting Gijon - Eibar

Analiza meciuri

Sporting Gijon - Eibar

Aceasta partida ar putea fi una decisiva pentru cei de la Gijon pentru ca sunt in zona retrogradarii si au mare nevoie de o victorie daca vor sa ramana in La Liga. Eibar a scapat in acest sezon de grijile retrogradatii si au 10 puncte avans fata de adversarii lor din aceasta seara. In turul campionatului Eibar s-a impus pe teren propriu cu 2-0.

Sporting Gijon

Gijon se lupta sa scape de locul retrogradabil si trebuie sa depaseasca o echipa in clasament pentru a iesi din zona fierbinte. Mai sunt 3 etape pana la sfarsitul sezonului si nu isi mai permit nici un pas gresit. Gijon nu a jucat rau in ultima perioada dar au avut un program greu impotriva unor echipe din frunte clasamentului. Au pierdut meciul de la Barcelona dar au reusit sa invinga pe teren propriu pe FC Sevilla. In acest meci antrenorul Abelardo nu va putea conta pe suspendatul Vranjes.

Eibar

Eibar s-a descurcat foarte bine in acest sezon mai ales ca toata lumea se astepta ca ei sa se lupte in zona retrogradarii. Au jucat foarte bine in turul campionatului si au acumulat suficente puncte pentru a nu avea emotii la final chiar daca in retur nu au mai fost aceiasi echipa incomoda. Ultima victorie au obtinut-o acum 3 etape pe teren propriu impotriva celor de la Real Sociedad. Singurul jucator absent la oaspeti va fi Inui.

{{notification_msg}}