Meci amical: Croatia - Israel

Analiza meciuri

Croatia – Israel

Dupa o pauza de 4 luni avem din nou dueluri intre echipele nationale. In urmatoarele zile se vor juca o multime de meciuri amicale din Europa, in timp ce in America de Sud, ehipele nationale continua sa joace meciuri pentru calificarile la Campionatul Mondial. Vom incepe analiza meciurilor cu o confruntare amicala care va fi miercuri seara la Osijek intre Croatia si Israel. Croatia va fi prezenta la Campionatul European din Franta, dar nu la fel va fi si Israel care a terminat pe locul 4 in grupa. Sa precizam ca aceasta va fi cea de a 8 a intalnire, iar pana acum croatii au reusit sa obtina 6 victorii si o remiza.

Croatia

In ultimul meci pentru calificarea la Euro 2012, Croatia a castigat in fata fanilor, dar si la Tel Aviv cu 2-1. Pana acum, natioanala Croatiei a suferit numeroase modificari, iar acum are titulari, jucatori ce evolueaza la echipe de top ca Real Madrid si Barcelona si anume Modric si Rakitic. Poarta este aparata de Subasic, jucator prezent la Monaco, una din cele mai bune echipe din Franta. Ocupa pozitia 18 in clasamentul FIFA si totusi s-a calificat greu la turneul final, soarta fiind decisa in ultimul meci, cand a invins-o pe Malta in deplasare si datorita faptului ca Italia a castigat in Norvegia. Trebuie sa adaugam ca la carma echipei, in ultimele doua dueluri cu Bulgaria si Malta a fost noul antrenor Ante Cacic. Va lipsi doar mijlocasul Pjaca in meciul de miercuri seara.

Israel

Dupa primele 3 meciuri castigate, a facut sa credem ca Israel va fi una din echipele de la turneul final din Franta, dar n-a fost asa. In urmatoarele doua dueluri jucate acasa cu Tara Galilor si Belgia nu a obtinut nici macar 1 punct, dupa care a pierdut in deplasare cu Bosnia-Hertegovina, asa ca le-a ramas sa joace ultimele meciuri cu maxima seriozitate pentru a mai spera la calificare. A castigat cu Andorra si a remizat cu Tara Galilor, dar apoi a pierdut surprinzator cu Cipru. Din aceasta cauza trebuia sa castige ultimul meci cu Belgia, iar Bosnia-Hertegovina sa se impiedice in Cipru. Totul s-a intamplat exact invers, asa ca Israel a ramas sa priveasca aceasta competitie de acasa. Intre timp a venit pe banca tehnica antrenorul Hazan, asa ca ne putem astepta la cateva schimbari in ceea ce priveste tactica echipei. Doar mijlocasul Natcho si fundasul Ben Harush nu vor fi pe teren in acest duel.

{{notification_msg}}