Major League Soccer: Toronto – Seattle Sounders

Analiza meciuri

Toronto – Seattle Sounders

Acesta este un duel din partea de jos a clasamentului, in care gazda Toronto ocupa locul 7 in liga de est, in timp ce Seattle se afla pe pozitia a 9 a in liga de vest. Desigur ne asteptam sa o vedem pe Toronto evoluand mai bine, dar aceste echipe au jucat destul de slab pana in prezent si probabil va fi o partida interesanta. Ultima data s-au intalnit anul trecut si Seattle a castigat pe teren propriu cu 2-1.

Toronto

Ne asteptam si de aceasta data ca Toronto sa profite ca joaca acasa, mai ales ca o victorie ar duce-o aproape de topul clasamentului din liga de est. Chiar daca a pierdut in ultimele trei etape, este la 2 puncte distanta de ocupanta locului 4 Montreal si la 4 puncte de echipa de pe pozitia a 3 a New York Red Bulls. In ultima partida jucata pe teren propriu Toronto a castigat la limita in fata celor de la LA Galaxy, dupa care a fost invinsa cu 3-2 de catre Orlando. Intre timp elevii antrenorului Vanney au obtinut un trofeu in campionatul canadian, dup ace au jucat o finala cu rivala Vancouver. In duelul din tur Toronto a castigat cu 1-0 acasa, iar cea de-a doua mansa a pierdut cu 2-1. Vor lipsi jucatorii Altidore, Simonin si Williams, insa au revenit la echipa Beitashour, Bradley si Perquis.

Seattle Sounders

Se afla pe penultimul loc din liga de vest ce face parte din Major League Soccer, ceea ce nu este surprinzator avand in vedere ca in ultimele 5 etape a castigat doar un meci si a fost infranta de 4 ori. Acum 3 zile s-a calificat cu noroc in sferturlui Cupei Americane, dupa ce a castigat cu Real Salt Lake dupa loviturile de la 11 metri. Pe teren propriu a evoluat mult mai bine in acest sezon pana acum, fiindca in deplasare a inregistrat multe rezultate negative. Din acest motiv si fanii sunt ingrijorati inaintea acestui meci cu Toronto, chiar daca antrenorul Schmid are la dispozitie cei mai buni jucatori. Torres este accidentat si va fi singurul absent in disputa cu cei de la Toronto. 

{{notification_msg}}