Ligue 1: Saint Etienne - Paris SG

Analiza meciuri

St. Etienne - Paris Sait-Germain

In acest derby al etapei cu numarul 25 din Franta Ligue 1, se vor intalni pozitia patru - St. Etienne si lidera clasamentului Paris SG. Un numar de 19 puncte le separa plus faptul ca PSG are doua etape mai putin disputate. Dar chiar si in acest context partida va fi una interesanta deoarece St. Etinne se afla in cursa pentru o pozitie de Champions League in acest sezon. In prima jumatate a sezonului PSG a batut St. Etienne cu scorul de 4-0.

St. Etienne

Fiind inaintea acestei etape la o diferenta de doar trei puncte fata a treia pozitie ocupata de Lyon, ofera celor de la St. Etienne sperante reale de a obtine o calificare in Champions League. Dupa infrangerea de acasa cu Lyon, remiza de la Nantes si infrangerea rusinoasa 3-0 de la Rennes, St. Etienne a reusit in ultima etapa sa rupa aceasta serie negativa prin victoria 2-1 acasa cu Strasbourg. Cea mai notabila absenta va fi ce a atacantului Lois Diony, dar ne asteptam la o formatie asemanatoare ultimei etape mai ales pentru faptul ca forma echipei a fost reimprospatata dupa revenirile lui Khazri si M'Vila.

Paris SG

Avand un avans considerabil de 10 puncte fara de principalele contracandidate, PSG si-a permis in urma cu doua etape o infrangere in deplasarea de la Lyon. Cat despre cel mai recent duel, acesta a fost castigat la scor minim 1-0 pe teren propriu in compania celor de la Bordeaux. Intre aceste doua etape au obtinut calificarea pentru faza sferturilor de finala ale Cupei, dar nu fara emotii - deoarece reusitele ce le-au adus victoria au venit abia in reprizele de prelungi ale partidei. In urma acelei partide PSG la pierdut pe Cavani si Meunier, iar lista jucatorilor accidentati este completata si de Neymar. PSG a debutat cu dreptul in Champions League, 2-0 in deplasarea de la Manchester United.

{{notification_msg}}