Ligue 1: Saint Etienne - Marseille

Analiza meciuri

St. Etienne - Marseille

In ultima partida restanta a etapei 17 din Franta - Ligue 1, St. Etienne si Marseille se intalnesc intr-o partida ce se anunta interesanta. St. Etienne are cinci puncte in plus fata de Marseille, echipele ocupand pozitiile patru, respectiv noua in Ligue 1. Marseille se afla intr-o scadere de forma, nu a obtinut nici o victorie in ultimile patru etape, pe cand St. Etienne se afla in ascensiune reusind victorii in ultimile dueluri din campionat. Intalnirea sezonului trecut de pe terenul celor de la St. Etinne s-a terminat la egalitate 2-2.

St. Etienne

Dace un sezon neasteptat de bun, iar cea mai buna dovada este pozitia patru ocupata in acest moment. In plus, se afla la egalitate de puncte cu a treia clasata - Lyon, iar a doua - Lille, este la diferenta de cinci puncte. Ceea ce cu siguranta le ofera sperante de a finaliza acest sezon pe podium, mai ales ca nu au obligatii in cupele europene sau Cupa Ligii, din care au fost eliminati recent. In urma cu trei etape au remizat 1-1 la Nice, urmand victoriile cu Dijon (3-0) de pe teren propriu si in deplasare la Guingamp, la scor minim. Tot in aceasta perioada au mai invins Ol. Strasbourg cu 6-0 in Cupa Frantei. Fundasii Debuchy si Subotic sunt incerti in aceasta runda.

Olympique Marseille

Perioada slaba prin mare trece Marseille se pare ca nu se mai sfarseste curand in acest sezon. Dupa ce au fost eliminati inca din faza grupelor Europa League, a urmat esecul din Cupa; perioada slaba confirmata si in etape din campionat a caror rezultate i-au coborat pana pe a noua pozitie. De la ultima lor victorie din campionat de la sfarsitul lunii noiembrie cu Amiens, au mai disputat patru etape in Ligue 1 - obtinand trei remize si o infrangere. Infrangerea mentionata a fost suferita in deplasarea de la Nantes cu 3-2, iar in ultimile doua etape au terminat la egalitate cu Angers si Monaco la acelasi scor 1-1. Pentru acest duel ne putem astepta ca atacantul francez Germain Valere sa fie folosit in primul 11.

{{notification_msg}}