Ligue 1: Nimes - St. Etienne

Analiza meciuri

Nimes - Saint Etienne

Etapa 11 din Franta Ligue 1, are in deschidere intalnirea dintre Nimes - care ocupa pozitia 15 in clasament si St. Etienne, a sasea. Situatia gazdelor este una ingrijoratoare inaintea acestei etape, au adunat un numar de opt etape fara victorie in acest sezon. Pe cand oaspetii de la St. Etienne si-au imbunatatit forma dupa startul campionatului. Ultima lor intalnire a fost in Cupa Frantei, din inceputul acestuia an, St. Etienne a obtinut victoria cu 2-0.

Nimes

Dupa ce au debutat excelent in Ligue 1, cu doua victorii in primele doua etape, in deplasarea de la Angers si acasa cu Marseille; forma acestora a scazut ajungand in momentul de fata in partea de jos a clasamentului. Intregistrang in etapele ce au urmat patru infrangeri si tot atatea remize. In duelurile recente au remizat 0-0 cu Reims si au fost invinsi in ultima etapa de Lyon 2-0. Lotul sufera de accidentarile mijlocasilor Mustapha si Valdivia.

Saint Etienne

Vin inaintea acestei etape dupa ce au fost invinsi in penultima etapa de Lille in deplasare si au remizat acasa cu Renne. Rezultate ce le-au incheiat seria pozitiva de trei victorii reusite cu Caen, Toulouse si Monaco. Cu cele 16 puncte se claseaza pe a sasea pozitie in clasament, la o diferenta de 3 puncte de pozitia trei ocupata de Montpelier. Motiv suficient de important pentru  a merge la victorie in aceasta etapa. In care suspendarea mijlocasului Selnaes, a expirat si il asteptam in echipa de start; atacantul Hamourme fiind singurul jucator incert pentru aceasta etapa.


{{notification_msg}}