Ligue 1: Marseille - Bordeaux

Analiza meciuri

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux

Una din intalnirile ce marcheaza etapa cu numarul 23 din Franta Ligue 1, este duelul dintre Olympique Marseille si Bordeaux. Ambele formatii se situeaza in partea de mijloc a clasamentului, si recent se afla intr-o forma modesta - inregistrand infrangeri in ultima etapa. Marseille a invins Bordeaux in prima parte a sezonului cu scorul de 1-0.

Olympique Marseille

Acesta nu pare deloc a fi cel mai bun sezon al celor de la Marseille, iar ultimile rezultate confirma aceasta idee, cat si ocuparea pozitiei 10 in campionat. Dupa o infrangere 2-1 suferita la St. Etienne in urma cu patru etape, au reusit totusi o victorie la scor minim in deplasarea de la Caen. Insa apoi au avut de intalnit pe teren propriu a doua clasata Lille, si Reims in deplasare - intalniri pierdute cu acelasi scor 2-1. Mijlocasii Strootman si Thauvin sunt suspendati, iar Luiz si Payet alaturi de fundasul Rami - accidentati.

Girondins Bordeaux

Inainte de a obtine cele doua victorii la scor minim, cu Angers si Dijon, Bordeaux a pierdut etapa din deplasarea de la Nice cu scorul de 1-0. Ca apoi, recent sa piarda in fata celor de la Strasbourg in doua situatii, ambele disputate in deplasare - prima avuta loc in campionat la scorul de 1-0, iar a doua in Cupa, la scorul de 3-2. Rezultate ce le ofera doar a 12 pozitie in Ligue 1. Pentru aceasta etapa este asteptata introducerea noului venit - mijlocasul Yacine Adli, deoarece Tchouameni si Youssouf figureaza pe lista jucatorilor accidentati.

{{notification_msg}}