Ligue 1: Marseille - AS Monaco

Analiza meciuri

Olympique Marseille - AS Monaco

Aceasta intalnire dintre Marseille si Monaco, va fi cu siguranta una dintre cele mai interesante dueluri ale startului partii secunde din Ligue 1. Marseille ocupa pozitia a saptea in clasament, ceea ce cu siguranta nu poate multumiti suportetii echipei. Insa de cealalta parte, intr-o situatie mult mai critica se afla AS Monaco - penultima clasata, ce a dezamagit total in acest sezon. Primul duel al acestui sezon a fost castigat de Marseille cu scorul de 3-2.

Olympique Marseille

In urma formei slabe avute in prima jumatate a sezonului, Marseille a fost eliminata din Europa League si din cele doua Cupei ale Frantei. Cat despre ultimile trei etape, nu au obtinut nici o victorie, remizand 0-0 acasa cu Reims, infrangere in deplasarea de Nantes cu 3-2, iar in ultima etapa au obtinut o noua remiza - 1-1 cu Angers. Fundasul Adil Rami si atacantul grec Konstantinos Mitroglou sunt incerti pentru aceasta etapa.

AS Monaco

Desi a facut o prima jumatate a sezonului foarte slaba, spre deosebire de adversarii acestei etape de la Olympique Marseille, AS Manaco inca se afla in lupta pentru Cupa Frantei. Echipa a avansat in faza semifinalelor dupa ce a invins in urma loviturilor de departajare pe cei de la Rennes. In ultimile cinci etape au reusit doua victorii, ceea ce este incurajator, insa infrangerile utimilor doua etape cu Lyon si Guingamp, i-au coborat in clasament pana pe pozitia 19. Lotul sufera de un numar ridicat de jucatori accidentati, printre acestia numarandu-se fundasii Sidibe, Toure, mijlocasii Aholou, Charldi si atacantii Mboula si Jovetic.

{{notification_msg}}