Ligue 1: Lyon - Angers

Analiza meciuri

Lyon - Angers

In deschiderea etapei cu numarul 33 din Franta Ligue 1, avem un duel intre ocupantele pozitiilor trei si 12. Situatia actuala face ca valoarea celor trei puncte sa fie una mai importanta pentru gazdele de la Lyon, deoarece inca au sanse de a urca pe a doua pozitie. Angers a evitat orice emotie de a fi amenintata cu retrogradarea, dar in acelasi timp si-au irosit sansele unei pozitii europene. Lyon a fost invinsa in ultimile doua etape, pe cand Angers este neinvinsa de sase runde. Lyon a invins in turul campionatului la Angers cu scorul de 2-1.

Lyon

Dupa eliminearea din Champions League in fata Barcelonei, fanii lui Lyon se asteptau ca echipa sa fie capabila de a depune mai mult efort in campionat, insa acesta situatie nu a prins contur. Scenariul neplacut a pornit la inceputul lunii curente, cand Lyon a pierdut 2-1 in Cupa cu Rennes, ca apoi sa fie invinsa si in campionat - 3-1 acasa cu Dijon si 2-1 in deplasarea ultimei etape la Nantes. Mentionam faptul ca fostele rezerve ale meciului trecut, mijlocasul Nabil Fekir si atacantul Memphis Depay vor face parte din primul 11 in aceasta seara.

Angers

Cu toate ca Angers a suferit doar o singura infrangere in ultimile 11 partide, pozitia acestora in clasament nu este una stralucita. Cu toate acestea locul 12  le ofera un avantaj mai mult decat confortabil fata de echipele din zona rosie a clasamentului. In urma cu doua etape au remizat 3-3 acasa cu Rennes, iar in ultima etapa au invins la scor minim 1-0 la Caen. Din lista jucatorilor ce vor absenta in aceasta intalnire figureaza Fundasul Angelo Fulgini, mijlocasul Cheikh N’Doye si atacantul Stephane Bohaken.

{{notification_msg}}