Liga Campionilor: Tottenham - Inter Milan

Analiza meciuri

Tottenham - Inter Milan

In una din cele mai interesante dueluri din a cincea runda a grupelor Ligii Campionilor, avem posibilitatea de a urmari un duel intre doua concurente directe pentru calificare in faza urmatoare. In contextul in care Tottenham ocupa a treia pozitie in grupa, iar Inter a doua - avand trei puncte mai mult. Din aceasta grupa mai fac parte Barcelona si PSV, prima clasata respectiv ultima. Primul duel din startul acestei editii s-a incheiat cu victoria italienilor, cu scorul de 2-1.

Tottenham

A fost invinsa in primele doua dueluri in urma intalnirilor cu Inter in deplasare si Barcelona pe teren propriu. In urmatoarele doua runde au intalnit PSV, iar situatia acestora s-a imbunatatit, obtinand o remiza la scorul de 2-2 in deplasare si o victorie pe teren propriu cu 2-1. Aceste patru puncte ii pune din nou in lupta pentru o calificare in optimile Ligii Campionilor, mai ales ca recent dovedesc o forma buna. Tottenham a obtinut victorii in ultimile cinci meciuri, trei dintre acestea in campionat - urcandu-i pana pe a treia pozitie. Argentinianul Pochettino nu ii va avea la dispozitie pe fundasii Rose, Sanchez si Trippier, si mijlocasul Dembele.

Inter Milan

Spre deosebire de adversara acestei intalniri, Inter-ul a obtinut victorii in primele doua runde. Invingandu-I atat pe englezi cat si pe olandezii de la PSV, cu acelasi scor 2-1. In urmatoarele doua runde au intalnit Barcelona, inregistrand o ingrangere 2-0 si o remiza pe teren propriu la scorul de 1-1, care are sanse sa cantareasca  mult in soarta calificarii. Lunand in considerare ca in ultima runda urmeaza sa intalneasca PSV, acesta intalnire o pot aborda ceva mai relaxati decat englezii. Inter ocupa a treia pozitie in Seria A, la un singur punct de Napoli - a doua clasata. Fundasul Vrsaljko este accidentat, iar mijlocasii Joao Mario si Gagliardi nu vor lua parte in aceasta runda.

{{notification_msg}}