Liga Campionilor:Sevilla - Manchester United

Analiza meciuri

FC Sevilla – Manchester United

In ultimul meci din aceasta seara a Ligii Campionilor, spaniolii de la Sevilla vor primi vizita echipei cu cele mai multe titluri in Anglia, Manchester United. United joaca variabil in ultimul timp, dar inca ocupa locul doi in Anglia, in vreme ce Sevilla este pe cinci in Spania.

FC Sevilla

Sevilla vine dupa o serie de trei victorii, doua in campionat si una in Cupa contra lui Leganes, victorie ce i-a calificat in finala unde urmeaza sa o intalneasca pe FC Barcelona. Sevilla ocupa locul cinci in campionat si are sase puncte mai putin decat Real Madrid, si un punct peste locul sase Villareal. In Liga Campionilor Sevilla a terminat pe locul doi intr-o grupa cu Liverpool, Spartak si Maribor, dupa ce au obtinut doua victorii, trei egaluri si o infrangere. Mijlocasul Banega si atacantii Correa, Nolito si Muriel revin la echipa, in vreme ce Kjaer si Corchia sunt accidentati si fundasul Layun este suspendat pentru acest meci.

Manchester United

United joaca mai slab in ultimul timp, ei castigand doar cu Huddersfield acasa in ultimele trei meciuri disputate si fiind invinsi de Tottenham si Newcastle in deplasare. United este la 16 puncte de liderul City si mai are doar doua puncte avans fata de Liverpool, trei fata de Chelsea si patru fata de Tottenham. In Cupa Angliei a reusit sa ajunga in sferturile de finala, in vreme ce in Liga Campionilor a castigat grupa din care a facut parte. Fundasul Blind, mijlocasii Fellaini si Herrera si atacantii Rashford si Ibrahimovic sunt singurii jucatori absenti pentru meciul cu Sevilla.

{{notification_msg}}