Liga Campionilor:Sevilla - Bayern Munchen

Analiza meciuri

FC Sevilla – Bayern Munchen

Sevilla si Bayern se intalnesc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, intr-un moment in care Sevilla a cazut pe locul sase in campionat dupa ce nu a mai castigat de trei etape si Bayern a invins categoric pe Dortmund in ultima etapa din campionat si este aproape sa castige un nou titlu in Germania. In faza precedenta a Ligii, Sevilla a eliminat pe Manchester United, in vreme ce Bayern a trecut de Besiktas.

FC Sevilla

Sevilla joaca slab in campionat si este pe sase, Liga Campionilor fiind competitia mai importanta pentru ei in acest moment. Sevilla a eliminat-o pe Manchester United si acum spera sa faca acelasi lucru si cu Bayer Munchen. In campionat Sevilla lupta pentru un loc de Europa League, iar in Cupa Regelui Spaniei v-a juca finala contra Barcelonei. In ultima etapa ei au facut egal 2-2 contra Barcelonei dupa ce au condus cu 2-0 la un moment dat, fiind egalati pe finalul meciului. Acum pentru meciul contra lui Bayern, mijlocasul Banega este suspendat, in locul lui probabil ca v-a juca Pizarro.

Bayern Munchen

Bayern a avut probleme la inceputul sezonului cand a pierdut cateva meciuri, dar dupa ce la echipa a venit Heynckes antrenor, echipa a jucat perfect si acum este aproape matematic campioana. In ultima etapa ei au invins-o categoric cu 6-0 pe Borussia Dortmund dupa ce scorul la pauza a fost de 5-0. Heynckes a folosit echipa de baza si Lewandowski a marcat trei goluri, iar acum probabil ca Kimmich v-a fi titular, la fel ca si Vidal, in vrme ce T. Muller v-a fi rezerva.

{{notification_msg}}