Liga Campionilor: Lyon - Manchester City

Analiza meciuri

Olympique Lyon - Manchester City

Primele doua clasate ale grupei F din Liga Campionilor, se intalnesc in aceasta seara; iar francezii de la Lyon trei puncte mai putin decat lidera grupei - Manchester City. Cu toate aceste, in meciul tur Lyon a reusit sa invinga Manchester City cu scorul de 2-1. Celelalte echipe ale grupei - Hoffenheim si Shakhtar se afla la o diferenta de trei - respectiv patru puncte, fata de francezi in clasament.

Olympique Lyon

Situatia actuala este una favorabila in aceasta grupa, insa o infrangere in acest duel va complica calificarea francezilor in faza urmatoare. Oricare ar fi deznodamantul acestei intalniri, francezii stiu ca vor avea nevoie de toate cele trei puncte in ultima runda cu Shakhtar, echipa care a ratat ocazia calificarii. Dupa ce a invins Manchester City in deplasare, Lyon a jucat acasa cu Shakhtar si cu Hoffenheim in ambele manse - intalniri in care a obtinut doar remize. Dupa victoriile ultimilor doua etape din Ligue 1, Lyon a ajuns din nou pe a doua pozitie in clasament. In aceast duel nu vor putea lua parte fundasul Dubois, mijlocasul Fekir si atacantul Gouiri.

Manchester City

Se afla intr-o forma excelenta in acest sezon, castigand 17 din cele 20 de intalniri. Singura infrangere suferindu-o pe teren propriu in debutul Ligii Campionilor cu Lyon, ceea ce va face ca dorinta acestora de a obtine o victorie in aceasta seara sa fie ridicata. Momentan se afla intr-o serie incredibila de opt meciuri in care au obtinut doar victorii, iar o noua reusita le va garanta calificarea de pe prima pozitie in faza urmatoare. Singurele situatii in care au pierdut puncte in campionat au fost remizele cu Wolverhampton si Liverpool; cei din urma fiind si marii rivali la castigarea campionatului. Din lotul condus de Pep Guardiola vor lipsi fundasul Mendy si mijlocasii De Bruyne si Silva.

{{notification_msg}}