Liga Campionilor:Juventus - Tottenham

Analiza meciuri

Juventus – Tottenham

Marti seara avem prima mare confruntare din saisprazecimile Ligii Campionilor, finalista de anul trecut, Juventus, urmeaza sa o intalneasca pe echipa ce a terminat pe locul secund campionatul in Anglia, Tottenham. Juventus a terminat pe locul doi intr-o grupa castigata de Barcelona, in vreme ce Tottenham a terminat pe primul loc in fata lui Real Madrid.

Juventus

Juventus are o serie de 11 victorii in campionat, ei pierzand ultimul meci in noiembrie contra Sampdoriei in Serie A si ocupa momentan locul doi in campionat fiind la un punct in spatele lui Napoli. In cupa au invins in prima mansa a semifinalei pe Atalanta, iar in campionat au invins pe Fiorentina cu 2-0 si pe Sassuolo cu 7-0. Juve a primit doar un gol in ultimele 16 meciuri disputate, iar in Liga Campionilor a terminat pe locul intr-o grupa din care au facut parte Barcelona, Sporting Lisabona si Olympiacos.Mijlocasul Matuidi si atacantul Cuadrado sunt accidentati iar stopperul Barzagli si atacatul Dybala sunt incerti pentru acest meci.

Tottenham

Tottenham a terminat inaintea lui Real Madrid in grupa din care mai faceau parte Borussia Dortmund si APOEL, ei castigand cinci meciuri fi facand un egal in deplasare la Madrid. Acum ei urmeaza sa o intalneasca pe campioana Italiei, Juventus si probabil vor incerca sa scoata un rezultat bun la Torino. In campionat Tottenham are o serie de 12 meciuri fara infrangere dintre care opt victorii si patru egaluri si este clasata pe locul patru. Stopperul Alderweireld este singurul jucator indisponibil pentru acest meci.

{{notification_msg}}