Liga Campionilor:Juventus - Real Madrid

Analiza meciuri

Juventus – Real Madrid

Reeditarea finalei Ligii Campionilor de anul trecut se joaca in sferturile de finala anul acesta, Juventus urmand sa o intalneasca pe Real Madrid. Realul a castigat finala de anul trecut cu 4-1, iar inaintea acestui meci Juve si Real s-au mai intalnit in 2013 si 2015, Realul avand castig de cauza.

Juventus

Juventus poate sa razbune finala de anul trecut si sa o elimine pe detinatoarea trofeului, Real Madrid si dupa seria de 18 victorii si doua egaluri obtinute in campionat pare capabila sa faca acest lucru. Juve a eliminat-o pe Tottenham in faza precedenta a Ligii dupa ce a facut egal acasa si a invins cu 2-1 in deplasare, iar in campionat este pe primul loc fiind la patru puncte de Napoli. Pentru meciul cu Real, Juventus nu se v-a putea baza pe stopperul Benatia, mijlocasul Pjanic si atacantii Bernardeschi si Mandzukic.

Real Madrid

Realul vine la Torino cu moralul ridicat dupa ultimele cinci partide disputate si este pe locul trei in campionat, avand un punct in plus fata de Valencia, patru in minus fata de locul doi ocupat de Atletico Madrid  si 13 fata de liderul FC Barcelona. Titlul pare pierdut pentru ei asa ca Realul se concentreaza pe Liga Campionilor, acolo unde au eliminat in turul precedent pe francezii de la PSG dupa 3-1 acasa si 2-1 in deplasare. Antrenorul Zidane a odihnit cei mai importanti jucatori in ultimul meci de campionat, iar acum porbabil ca v-a trimite in teren cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie.

{{notification_msg}}