Liga Campionilor:Bayern Munchen - Real Madrid

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Real Madrid

Aceasta semifinala este mult mai atractiva decat cealalta, acest meci putand fi oricand chiar finala competitiei, dar dintre Bayern si Real doar o singura echipa v-a juca finala. Bayern a castigat titlul si Cupa in Germania , in vreme ce pentru Real Madrid Liga Campionilor este singurul trofeu pe care il pot castiga in acest an. Bayern este echipa mai in forma, ei avand o serie de sapte victorii in campionat, in vreme ce Realul a castigat doar o singura data in ultimele patru partide disputate. Aceste echipe s-au intalnit si anul trecut in Liga Campionilor, castig de cauza avand Realul.

Bayern Munchen

Bayernul este in cursa pentru a castiga toate cele trei trofee puse in joc, dar pentru asta trebuie sa o elimine pe Real Madrid. Bayernul a avut noroc la tragerile precedente la sorti, ei intalnind in optimi si sferturi pe Besiktas si Sevilla,iar in aceasta editie de Liga Campionilor au pierdut doar o singura data 3-0 cu PSG. In campionat Bayern si-a aparat titlul castigat anul trecut, iar in finala Cupei au invins cu 6-2 pe Bayer Leverkusen. Etapa trecuta ei au invins folosind multe rezerve pe Hannover cu 3-0, iar acum antrenorul Heynckes v-a trimite in teren cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie, singurii jucatori indisponibili fiind Coman, Tolisso si Vidal.

Real Madrid

Pentru Real, Liga Campionilor a remas singura sansa de acastiga vreoun trofeu anul acesta, ei fiind eliminati din Cupa si nemaiavand nici o sansa in campionat. Realul a intalnit adversari puternici in optimi si sferturi, pe PSG respectiv Juventus, dar a reusit sa ii elimine si acum incearca sa castige pentru a treia oara consecutiv Liga Campionilor. Meciul de acasa cu Juventus a fost unul dificil, ei reusind calificarea in ultima faza dupa un penalty contestat de oaspeti. Acum ei dau peste un adversar la fel de puternic, dar spera intr-o noua calificare in finala Ligii.

{{notification_msg}}