Liga Campionilor:AS Roma - Chelsea

Analiza meciuri

AS Roma – Chelsea

Acest meci este un derbi al grupei C din Liga Campionilor si se joaca intre ocupanta primului loc, Chelsea si echipa de pe locul doi, AS Roma, diferenta dintre ele fiind de doua puncte. In meciul tur jucat pe Stamford Bridge scorul a fost egal 3-3.

AS Roma

In meciul tur Roma a fost condusa cu 2-0 si a reusit sa rastoarne rezultatul marcand trei goluri consecutive, dar s-au vazut egalati prin golul lui Hazard din minutul 75. Roma are acum mari asteptari de la acest meci, dar ea se poate multumi si cu un egal avand un avans de trei puncte in fata echipei de pe locul trei Atletico Madrid si un program mai usor. Roma a castigat in ultimele trei etape din campionat cu acelasi scor, 1-0 si a aratat unele slabiciuni in aparare, in mare parte datorita faptului ca Manolas, Karsdorp si Emerson sunt in continuare accidentati, in vrem ce Peres este incert pentru acest meci.

Chelsea

Chelsea a castigat si ea ultimele trei partide disputate, doua in campionat si una in Cupa Ligii Angliei. In ultimul meci de campionat ei au jucat contra lui Bournemouth si nu au primit gol, si fundasii au un moral bun inaintea meciului cu Roma, echipa ce le-a marcat trei goluri in meciul tur. Chelsea in acest meci probabil ca nu v-a risca prea mult, ea fiind la doua puncte de Roma si la cinci de Atletico, un punct obtinut pe Olympico fiind binevenit. Moses si Kante sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci. 

{{notification_msg}}