LaLiga: Rayo Vallecano - Celta Vigo

Analiza meciuri

Rayo Vallecano - Celta Vigo

Deoarece ambele formatii au parasit recent Cupa Spaniei, Rayo Vallecano si Celta Vigo joaca in deschiderea etapei cu numarul 19, cea care va incheia prima jumatate a sezonului din LaLiga. Celta Vigo se claseaza pe pozitia 14 si are cinci puncte in plus fata de Rayo Vallecano, de pe penultimul loc. In ultima lor intalnire, Rayo Vallecano a invins pe teren propriu Celta Vigo cu scorul de 3-0.

Rayo Vallecano

Eliminarea lor din Cupa Regelui, a fost rezulatul remizei de pe teren propriu cu Leganes si infrangerea din deplasare. Desi in ultimile lor cinci etape au reusit un numar trei victorii, Rayo se afla pe penultima pozitie a clasamnetului. Dupa infrangerile din deplasarile de la Betis si Real Madrid, a urmat in ultimile lor doua etape prima serie de doua victorii consecutive. Invingand pe teren propriu Levante cu 2-1 si in deplasare la Valladolid cu 1-0, rezultate incurajatoare pentru mentinerii echipei in prima liga. Doar mijlocasii Elustondo Gorka si Kakuta Gael sunt indisponibili pentru aceasta intalnire.

Celta Vigo

Traverseaza in acest moment o noua perioada slaba, bifand o remiza si doua infrangeri in ultimile trei etape; scenariu retrait de Celta Vigo in acest sezon. Remiza mentionata a fost in urma cu trei etape, pe teren propriu cu Leganes la scorul de 0-0; iar infrangerile ultimilor doua etape au venit din deplasarea de la Barcelona (2-0) si acasa cu Ath. Bilbao (2-1). Antrenorul portughez Miguel Cardoso nu ii va avea la dispozitie pe fundasul David Costas si atacantul Aspas Iago, care de altfel este si golgeterul echipei.

{{notification_msg}}