La Liga: Celta Vigo - Alaves

Analiza meciuri



Celta Vigo - Alaves

Celta Vigo si Alaves se intalnesc in aceasta seara in etapa cu numarul noua din La Liga. Gazdele se afla la mijlocul clasamentului inaintea acestei runde, ratand victoria in ultimile cinci etape. Oaspetii de la Alaves au reusit sa surprinda in mod placut prin evolutiile ultimilor etape, rezultate ce i-au urcat pana pe a sasea pozitie. In duelurile sezonului trecut, atat Celta Vigo cat si Alaves au reusit victorii pe teren propriu.

Celta Vigo

Inceputul de sezon ii gaseste intr-o forma buna si dupa ce au remizat in prima etapa cu Espanyol, triumfa in urmatoarele doua etape. In deplasarea de la Levante si pe teren propriu cu Atletico Madrid, care a si fost cea mai importanta victorie a sezonului. Au mai inregistrat un numar de trei remize si doua infrageri, din care una suferita in ultima etapa din deplasarea de la Sevilla. Problema principala din componenta lotului este accidentarea atacantului uruguayan Maxi Gomez.

Alaves

Surpriza placuta a acestui sezon, Alaves ocupa a sasea pozitie in clasament dupa cele 8 etape, fiind la diferenta de doar doua puncte de lidera Sevilla. A inceput sezonul cu o infrangere la Barcelona, insa treptat rezultatele au inceput sa apara; remiza cu Betis deschidea o serie viitoare de trei reusite. Printre echiple invinse de Alaves numarandu-se Espanyol, Valladolid, Rayo Vallecano si poate cea mai importanta victorie, obtinuta in ultima etapa pe teren propriu cu Real Madrid. Pe lista jucatorilor accidentati figureaza brazilianul Ely si portarul Pacheco.

{{notification_msg}}