La Liga: Villarreal - Real Madrid

Analiza meciuri

Villarreal - Real Madrid

Intalnirea din aceasta seara dintre Villarreal si Real Madrid este o restanta a etapei cu numarul 17. Ambele echipe au obtinut calificarea in fazele eliminatorii din competitiile europene - Europa League in cazul celor de la Villarreal, respectiv Champions League pentru madrileni. Din pacate pentru cei de la Villarreal, am putea spune ca sunt cea mai mare dezamagire a acestui sezon, ocupand la momentul actual pozitia 18 in clasament. Intalnirea sezonului trecut de la Villarreal s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.

Villarreal

Desi a obtinut calificarea in faza eliminatorie din Europa League, plus faptul ca isi continua participarea in Cupa Regelui dupa ce au invins Almeria, Villarreal a facut o prima jumatatea a campionatului foarte slaba.  In ultimile cinci etape au obtinut o singura victorie obtinuta acasa cu Betis, doua remize in urma duelurilor cu Vallecano si Huesca din ultima etapa si doua infrangeri cu Barcelona si Celta Vigo. Printre jucatorii pe care nu va poate conta Luis Garcia vor fi fundasul Mario Gaspar - care este suspendat, si accidentaile lui Barbosa, Llambrick si Iturra.

Real Madrid

Recent au reusit sa isi apere titlul FIFA Club World Cup, dupa ce au invins fara a intampina dificultati in fata celor de la Kashima si Al-Ain. Desi sunt cu o etapa mai putin jucata fata de celelalte echipe, madrilenii ocupa abia a patra pozitie in clasament. Acest scenariu negativ fiind consecinta celor cinci infrangeri, trei dintre acestea fiind suferite la scor categori. Cu toate aceste Real Madrid a obtinut victorii in ultile trei etape, invingand acasa pe Valencia si Vallecano si in deplasare pe Huesca. Din lotul echipei nu vor putea lua parte pentru aceasta etapa Nacho, Asensio, Llorente si Mariano.

{{notification_msg}}