La Liga: Valladolid - Espanyol

Analiza meciuri

Valladolid - Espanyol

Ocupantele pozitiilor sase respectiv doi, se intrec in aceasta a 10 etapa din La Liga. Atat Valladolid cat si Espanyol sunt intr-o forma recenta de invidiat, abele formatii aflandu-se intr-o serie de patru meciuri fara infrangere. Cu mentiune ca Valladolid a izbutit doar victorii in partidele mentionate. Espanyol se afla la o diferenta de doar doua puncte in clasament fata de Valladolid, si la doar unul singur de lidera Barcelona.

Valladolid

Valladolid si-a facut loc recent in cea mai importanta copetitie spaniola de fotbal, iar rezultatele acestora au uimit pe toata lumea. Acestia se afla intr-o serie de cinci etape fara infrangere, cu victorii in ultimile patru si o remiza 3-3 in deplasarea de la Celta Vigo. Cu toate acestea, situtia clubului precara nu le-a permis achizitionarea de noi jucatori, lucru ce s-a putut observa in rezultatele slabe din primele patru etape. Ultimile trei etape le-au castigat la acelasi scor 1-0; au batut pe teren propriu Huesca si in deplasare pe Villareal si Betis. Cel mai probabil, antrenorul Serio va folosi o echipa asemanatoare ultimei etape.

Espanyol

Dupa ce sezoanele trecute nu reusea sa urce de mijlocul clasamentului, acest an pare unul de vis pentru Espanyol. Acestia se afla pe pozitia secunda, la un singur punct in spatele Barcelonei. In cazul unei victorii vor putea urca chiar pe prima pozitie, ceea ce adauga un plus la capitolului motivatie. In jocurile de pe teren propriu s-au descurcat excelent, numarand patru victorii din tot atatea etape. Insa evolutiile din deplasari nu sunt cele mai bune, fiind invinsi de Alaves si Real Madrid. Cu toate aceste in ultima etapa au invins in deplasare la Huesca, cu scorul de 2-0. Lotul nu sufera probleme in randul posibilelor absente.


{{notification_msg}}