La Liga: FC Barcelona – FC Sevilla

Analiza meciuri

FC Barcelona – FC Sevilla

Este un derby al etapei a 9 a din La Liga care se va desfasura pe stadionul Nou Camp, intre primele doua clasate. Surprinzator echipa de pe locul 1 este Sevilla, deoarece Barcelona nu a mai castigat in ultimele 4 etape. Totusi diferenta dintre ele e doar de 1 punct, asa ca dupa acest meci se poate schimba liderul din La Liga. Confruntarea directa de anul trecut de pe acelasi stadion, s-a incheiat cu victoria de 2-1 pentru catalani.

FC Barcelona

Nimeni nu credea ca Barcelona va intra in criza dupa primele 4 etape in care a bifat victorii. In precedentele 4 dueluri din La Liga, catalanii nu au putut castiga. In acea perioada spre uimirea tuturor a pierdut cu 2-1 partida cu Leganes si a remizat cu Girona, Athletic Bilbao si Valencia. In Champions League s-a impus in fata celor de la Tottenham cu 4-2 in deplasare. O veste buna pentru fani e ca va reveni L.Suarez. Trebuie sa adaugam ca Vermaelen si Umtiti vor absenta.

FC Sevilla

A evoluat modest in primele 4 etape, cand a bifat o victorie, o remiza si doua infrangeri. Se afla in postura de lider inaintea acestui derby de pe Camp Nou, fiindca a urmat o serie de 4 triumfuri, ultimul in fata celor de la Celta Vigo. Sa nu uitam ca a umilit-o pe Real Madrid, invingand-o cu scorul de 3-0. In Europa League a terminat la egalitate disputa cu Krasnodar. Antrenorul Machin nu va putea conta pe Escudero, Gonalons si Amadou.
{{notification_msg}}