La Liga: Barcelona - Villarreal

Analiza meciuri

FC Barcelona - Villarreal

Cu doua infrangeri si un punct mai putin fata de adversara rundei cu numarul sase - Villarreal, putem concluziona ca FC Barcelona are un inceput de sezon slab. Villarreal se afla intr-o crestere de forma, a marcat de cinci ori fara a primi gol in victoriile ultimilor doua etape. Pe cand Barca, in ultimile doua runde a bifat o victorie si o infrangere la Granada. Barca a invins sezonul trecut pe teren propriu Villarreal cu scorul de 2-0.

FC Barcelona

Prinsa pe picior gresit inca din prima etapa, dupa ce deplasarea la Atletico Bilbao parea a se termina fara gol marcat, a adus gazdelor victoria in minutul 89 si totodata anunta un inceput de sezon dificil pentru Barcelona. Ca apoi dupa victoria de acasa cu Betis sa urmeze un nou rezultat neasteptat, 2-2 in deplasare la Osasuna. A urmat victorie in fata Valenciei, 5-2 pe teren propriu, remiza alba cu Dortmund din Champions League si al doilea esec din campionat, infrangerea 2-0 la Granada. Pentru acest duel este asteptata prezenta lui Messi inca din startul partidei, iar Rakitic il va inlocui pe Arthur Melo.

Villarreal

Dupa un start de sezon in care dupa trei etape aveau doar doua puncte, adunate in urma remizei 4-4 acasa cu Granada si partida nedecisa de tot de pe teren propriu cu Real Madrid, Villarreal a reusit sa scoata maximul de puncte in ultimile doua intalniri. Mai mult decat atat victoriile au fost reusite fara emotii, 3-0 in deplasare la Leganes si 2-0 acasa cu Valladolid. Dupa forma buna aratata recent de aripa dreapta Javier Ontiveros, cu siguranta il vom revedea si in aceasta etapa; in primul 11 va avea o sansa si rezerva meciurilor trecute, mijlocasul nigerian Samuel Chukwueze.

{{notification_msg}}