Italia Serie A:Udinese - AS Roma

Analiza meciuri

Udinese – AS Roma

Etapa a 25 a din Serie A ne aduce un meci intre ocupanta locului 10, Udinese si ocupanta locului 4, Roma, echipa ce are si 14 puncte in plus in clasament. Roma are doua victorii consecutive in campionat, in vreme ce Udinese a pierdut in deplasare la Torino in ultima etapa. Roma a castigat ultimele noua partide directe disputate contra celor de la Udinese.

Udinese

Udinese are o misiune grea in acest meci, Roma fiind o echipa ce se lupta pentru locurile de Liga Campionilor in acest sezon, in vreme ce Udinese este la opt puncte de locurile ce duc in cupele europene si la 16 puncte fata de echipele ce se afla in zona retrogradarii. Udinese a castigat doua meciuri si a facut doua egaluri in ultimele patru meciuri jucate acasa, in vreme ce in deplasare din ultimele trei partide disputate in deplasare ei au pierdut cu Lazio si Torino si au invins pe Genoa. Acum in meciul contra Romei ei nu se vor baza pe fundasii Angella si Andan si oe golgeterul echpei, Lasagna.

AS Roma

Roma vine dupa o serie de doua victorii consecutive, 1-0 cu Verona si 5-2 cu Benevento, fiind pe locul patru in campionat, cu un punct mai mult decat Lazio si la un punct in spatele lui Inter. Roma urmeaza sa joaca saptamana viitoare in Liga Campionilor primul meci din dubla cu Shakhtar. Situatia jucatorilor accidentati de la echipa s-a imbunatatit, doar Karsdorp si Goanlons fiind in continuare indisponibili.

{{notification_msg}}