Italia Serie A:Lazio - AS Roma

Analiza meciuri

Lazio Roma – AS Roma

La sfarsitul etapei a 32 a din Serie A avem un duel intre doua mari rivale, Lazio si AS Roma. Ambele echipe lupta pentru un loc de Liga Campionilor fiind pe locurile 3 si 4 la egalitate de puncte si la un punct in fata echipei de pe locul cinci Inter. In meciul direct disputat intre aceste echipe in turul campionatului Roma a castigat cu scorul de 2-1.

Lazio Roma

Lazio vine dupa ce a fost eliminata in Europa League de Salzburg, fiind invinsa acasa cu scorul de 4-1 dupa ce in deplasare a invins cu 4-2. Meciul s-a jucat acum trei zile si a fost unul solicitant, asa ca jucatorii antrenorului Inzaghi probabil ca sunt obositi, dar ei vor da maxim pentru a obtine victoria in confruntarea cu Roma. Fundasul Patric este singurul jucator indisponibil pentru aceasta partida.

AS Roma

Spre deosebire de Lazio, Roma a intors scorul de 4-1 din meciul tur cu Barcelona si a invins-o cu 3-0 calificandu-se mai departe in semifinalele Ligii Campionilor. Campionatul este insa alta competitie si fiecare punct conteaza in lupta directa pentru Liga Campionilor, asa ca antrenorul Di Francesco probabil v-a juca in sistemul sau preferat 4-3-3, singurii jucatori indisponibili fiind fundasul Karsdorp si mijlocasul Perotti.

{{notification_msg}}