Italia Serie A:Juventus - AC Milan

Analiza meciuri

Juventus – AC Milan

Datorita sarbatorilor pascale toate meciurile din Serie A se vor disputa sambata, iar dintre acestea am ales sa analizam o partida foarte interesanta intre liderul Juventus si echipa de pe locul sase, AC Milan. Milan are 25 de puncte mai putin, dar vine la Torino dupa o serie de cinci victorii consecutive in campionat.

Juventus

Juventus are doua puncte avans fata de Napoli si joaca la victorie acest meci. Juve a facut egal 0-0 in deplasare la SPAL in ultima etapa punand astfel capat unei serii de 12 victorii consecutive. In Cupa italiei Juventus a invins pe Atalanta in semifinale si urmeaza sa joace finala, in vreme ce in Liga Campionilor o intalneste marti in sferturi pe Real Madrid. Antrenorul Allegri este interesat momentan de acest meci din campionat si nu se va putea baza pe fundasii Chiellini si Alex Sandro si pe mijlocasii Cuadrado si Bernardeschi.

AC Milan

Milan vine dupa o serie de cinci victorii in campionat, s-a calificat in finala Cupei Italiei,  dar a fost eliminata de Arsenal din Europa League cu scorul de 5-1 la general. Milan a urcat pe locul sase si a reintrat in lupta pentru locurile ce duc in Liga Campionilor fiind doar la cinci puncte de locul patru ocupat de Inter, echipa ce urmeza sa o intalneasca in etapa viitoare. Pentru asta ei trebuie sa ramana neinvinsi in meciul de la Torino, singurii jucatori indisponibili fiind fundasii Conti si Abate.

{{notification_msg}}