Germania Bundesliga:Mainz 05 - SC Freiburg

Analiza meciuri

Mainz 05 – SC Freiburg

Ultimul meci al etapei in Germania este foarte important pentru ambele echipe, Mainz este la retrogradare, iar Freiburg are trei puncte in plus dar cu un esec in acest meci lucrurile se pot schimba. Mainz nu a castigat in ultimele sase etape, dar a facut patru egaluri, in vreme ce Freiburg a pierdut ultimele trei partide disputate. In meciul direct din turul campionatului Freiburg a castigat cu scorul de 2-1.

Mainz 05

Cu toate ca Mainz nu a fost invinsa in ultimele doua etape, situatia ei este complicata, ea castigand doar o data in ultimele 10 partide disputate. In ultimele doua etape Mainz a facut egal 0-0 cu Borussia Monchengladbach si 1-1 cu FC Koln. Stopperul Bell nu a jucat in ultimul meci datorita unei accidentari, in schimb restul echipei a ramas neschimbata. Acum Donati este suspendat, iar Diallo si Bell sunt incerti pentru acest meci.

SC Freiburg

Freiburg parea a nu avea probleme cu supravietuirea in Bundesliga, dar ei au trecut printr-o criza si nu au mai castigat in ultimele sase etape, facand doar doua egaluri. Ultimele trei partide au fost infrangeri dintre care doua contra lui Stuttgart si Wolfsburg. Dupa acest meci ei trebuie sa joace la Hamburg si cu doua victorii pot scapa definitv de griji, dar echipa sufera in atac, marcand doar doua goluri in ultimele sase partide disputate. Antrenorul Streich a anuntat ca nu v-a face modificari in primul 11 pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}