Germania Bundesliga: Hoffenheim - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Germania Bundesliga: Hoffenheim - Borussia Dortmund

Aceasta ultima etapa din Bundesliga va stabili echipele ce vor avansa in Champions League de pe pozitiile 3-4, Borussia situandu-se pe pozitia a treia, la trei puncte fata de a patra clasata Hoffenheim. Gazdele din acesta disputa vin dupa o serie foarte buna de victorii dar in ultima etapa pierde la Stuttgard; Dortmund pierde si ea ultimul meci ce s-a jucat pe teren propriu impotriva celor de la Mainz si rateaza oportunitate de a-si fi asigurat calificarea in Champions League.

Hoffenheim

In ultima etapa au beneficiat de o oportunitate favorabila de a asigura pozitia in Champions League, insa au pierdut in deplasare la Stuttgart 2-0, desi au dominat jocul nu au reusit sa inscrie chiar daca in ultima jumamate de ora a partidei au dispus de superioritate numerica. Inainte de acest meci au dovedit forma buna printr-o serie de noua jocuri fara infrangere lasandu-le mari sperante inaintea jocului impotriva Stuttgart-ului. Insa jocul nu le-a iesit asa cum s-ar fi asteptat, resimtindu-se lipsa lui Gnabry, care rateaza finalul de sezon din cauza unei accidentari, Hubner din aparare si absentele avute datorita suspendarii lui Demirbay si Kaderabek.

Borussia Dortmund

Acestia au avut sanse favorabile de a asigura participarea in Champions League, acum doua etape la Bremen - a 12 a clasata, reusind doar o remiza 1-1, dupa care a urmat sa primeasca vizita celor de la Mainz, din care a iesit fara sa adune nici un punct. Motive de ingrijorare putem avea deoarece in ultimul meci nu reusesc sa domine jocul si sa-si creeze multe oportunitati, Mainz reusind sa isi conserve avantajul creat in prima repriza. Pentru aceasta disputa antrenorul Stoger se infrunta cu o serie de probleme, nu poate conta pe serviciile lui Sokratis - fiind suspendat si Toprak care este accidentat, linia lor de fund aflandu-se in dificultate.

{{notification_msg}}