Franta Ligue 1:Paris Saint Germain - AS Monaco

Analiza meciuri

Paris Saint Germain  - AS Monaco

Duminica in Ligue 1 se joaca un derbi intre primele doua echipe clasate, liderul PSG primeste vizita lui Monaco si are 14 puncte in plus cu sase etape ramase de disputat. Cu o victorie PSG se poate considera campioana, si are sanse foarte mari sa o obtina, ei invingand deja de trei ori pe Monaco in acest sezon.

Paris Saint Germain

PSG a invins-o pe Monaco in Cupa Ligii si in Cupa Frantei si acum cu o victorie sunt siguri de castigarea unui nou titlu de campioana. Jucatorii lui Emery au condus Ligue 1 de la inceputul competitiei, dar etapa trecuta au facut dooar un egal 1-1 contra lui St. Etienne si au pus astfel capat unei serii de noua victorii. PSG a castigat si Cupa Ligii Frantei dupa ce au invins pe Monaco in finala cu 3-0, dar a fost eliminata din Liga Campionilor de catre Real Madrid. Stopperul Kimpembe si mijlocasul Morata sunt suspendati iar Alves, Verratti, Draxler si Neymar sunt accidentati pentru aceasta partida.

AS Monaco

Monaco este actuala campioana a Frantei, dar in cazul unei infrangeri in acest meci diferenta de puncte intre ea si PSG s-ar mari la 17 si probabil ca titlul anul acesta v-a merge la parizieni. Din acest motiv ei doresc sa invinga pe PSG si sa le strice celebrarea unui nou titlu dupa acest meci si sa razbune cele trei infrangeri contra parizienilor din acest sezon. Ultima infrangere a fost cu scorul de 3-0 in Cupa Ligii Frantei, intr-un meci in care Monaco nu a prea contat, dar acum ei probabil ca vor juca mai ofensiv, singurii jucatori indisponibili fiind portarul Benaglio si mijlocasul Traore.

{{notification_msg}}