Franta Ligue 1: Nantes - Montpellier

Analiza meciuri

Nantes - Monpellier

Aceasta partida restanta a etapei cu numarul 18 din Ligue 1, are ca protagoniste doua echipe din parti diferite ale clasamentului. Nantes se afla in partea de jos, ocupand pozitia 14; de partea cealalta - Montpellier ocupa un onorabil loc patru, fiind la o diferenta de 10 puncte fata de adversara acestei etape. Sezonul trecut, Monpellier a invins in deplasare la Nantes cu scorul de 2-0.

Nantes

A trecut printr-o perioada dificila in care au inregistrat o serie de cinci etape fara victori; aceasta a fost si motivul principal al pozitiei modeste ocupate pe tabela. Intre timp echipa a fost preluata de Vahid Halilhodzic, care a reimprospatat moralul echipei. Acesta a debutat o serie de vrei victorii consecutive, insa in ultimile etape a inregistrat infrangere in deplasare de la St. Etinne si PSG, iar intre aceste etape o victorie pe teren propriu cu Marseille. Mijlocasii Kayembe si Boschilia continua sa aiba probleme cu accidentarile si nu vor evolua in aceasta etapa.

Montpellier

Exceptand primele etape ale sezonului, Monpelier se afla intr-o forma satisfacatoare pana in acesta prima jumatate a sezonului, ocupand a patra pozitie in Ligue 1. Din pacate rezultatele ultimilor doua etape - infrangerea de acasa cu Lille, cat si remiza cu Lyon din ultima etapa, i-au detronat de pe podiumul clasamentului. Antrenorul armenian Michel Der Zakarian nu obisnuieste sa efectueze modificari in primul 11, iar spre satisfactia sa lotul nu sufera de nici un jucator accidentat.

{{notification_msg}}