Franta Ligue 1: Lyon - Reims

Analiza meciuri

Olympique Lyon - Stade Reims

In unul din primele doua meciuri ale etapei cu numarul 20 din Franta - Ligue 1, se intalnesc ocupantele pozitiilor trei si noua ale clasamentului. Lyon are un avantaj de sase puncte pe tabela fata de Reims, iar in ultimile doua etape ambele formatii au obtinut cate o victorie si o remiza. In prima parte a sezonului, Reims a invins acasa pe Lyon la scorul de 1-0.

Olympique Lyon

Este la diferenta de doar doua puncte in clasament fata de ocupanta pozitiei secunde Lille, insa Lyon ara o etapa mai putin disputata fata de aceasta. In ultimile cinci etape au suferit o infrangere neasteptata, acasa cu Rennes la scorul de 2-0; victorii - cu St. Etienne (1-0) si Monaco (3-0), si remize cu Lille (2-2) si Montpelier (1-1) in deplasarea ultimei etape. Recent au pierdut in Cupa Frantei, 2-1 pe teren propriu in fata celor de la Starsbourg. Din lista jucatorilor accidentati figureaza fundasii Morel si Rafael si mijlocasul Tousart.

Reims

Dupa ce sezonul trecut se aflau in liga inferioara, Reims are acum toate motivele de a fi multumita cu pozitia noua din Ligue 1. Rezultatele ultimilor trei etape cu siguranta i-au ajutat pentru a obtine aceasta clasare; au obtinut o remiza importanta in deplasarea de la Lille (1-1), victorie pe teren propriu cu Strasbourg (2-1), iar in ultima etapa au remizat acasa cu Caen (2-2). Datorita unor accidentari mijlocasul Doumbia si atacantul Hyun-Jun vor absenta in aceasta etapa.

 

{{notification_msg}}