Franta Ligue 1: Angers - Bordeaux

Analiza meciuri

Angers - Bordeaux

Aceasta intalnire din Franta - Ligue 1, dintre Angers si Bordeaux este amanarea etapei cu numarul 17. Ambele formatii se afla in partea de jos a clasamentului, insa Bordeaux a adunat cu doua puncte in plus fata de gazdele acestei etape de la Angers. Echipele se afla intr-o forma recenta modesta, Angers se afla intr-o lunga serie de rezultate de egalitate, iar Bordeaux a reusit o singura victorie in ultimile noua etape. Ambele intalniri ale sezonului trecut s-au incheiat la egalitate.

Angers

Ultima victorie in campionat a celor de la Angers a avut loc in luna noiembrie, impotriva celor de la Montpellier. Recent au fost eliminati din Cupa Frantei, iar in campionat au obtinut doar remize in urma victoriei mentionate. Interesant de precizat este ca in toate aceste ultime cinci etape incheiate la egalitate, nu s-au marcat mai mult de doua goluri. Acum doua etape au remizat 1-1, acasa cu Marseille, iar in ultima etapa au evoluat in deplasare la Amiens, partida in care nu s-a marcat. Din modificarile primului 11, pe care in mod frecvent le efectueaza Stephane Moulin, doar mijlocasul Vincent Pajot va absenta.

Bordeaux

Pe langa Ligue 1, Bordeaux a inceput acest sezon participand in alte trei competitii - Europa League, Cupa Frantei si Cupa Ligii. Din Europa League au fost eliminati datorita infrangerilor suferite in primele trei dueluri; in Cupa Frantei si Cupa Ligii au intalnit acelasi adversar - Le Havre, insa Bordeaux a reusit sa ii depaseasca doar in Cupa Ligii. Cat despre forma aratata in campionat, aceasta este una modesta - o singura victorie in ultimile noua etape, obtinuta acum trei etape pe teren propriu cu St. Etienne. Perioada urmata de remiza 1-1 cu Amiens si infrangerea cu Nice la scor minim. Mijlocasii Sankhare, Tchouameni si Youssouf sunt indisponibili datorita unor accidentari.

{{notification_msg}}