Finala Copa America: Argentina - Chile

Analiza meciuri

Argentina - Chile


Finala Copa America se va disputa intre cele mai bune echipe sud americane din ultimii ani. Argentina s-a calificat in finala dupa ce si-a surcalasat clar adversarii in meciurile precendente iar selectionata statului Chile va trebui sa isi apere titlul castigat la editia precedenta. Cele doua echipe au facut parte din aceiasi grupa la acest turneu iar Argentina s-a impus cu 2-1. Finala editiei precedente s-a disputat tot intre aceste doua echipe iar Chile sa impus dupa 120 de minute la loviturile de departajare.


Argentina


Argentina nu a mai castigat Copa America de 23 de ani, au 14 titluri si spera ca dupa aceasta finala sa sarbatoreasca titlul cu numarul 15. Sunt cea mai in forma echipa de la acest turneu castigand toate cele 5 meciuri disputate pana acum si marcand 18 goluri. In sferturi au eliminat Venezuela cu 4-1 iar in  semifinale au castigat categoric cu SUA 4-0. Pentru aceasta finala singurul jucator incert e Angel Di Maria care nu s-a recuperat complet dupa o accidentare.


Chile


Dupa ce au fost invinsi de Argentina in faza grupeleor au reusit sa invinga Bolivia si Panama si s-au calificat cu 6 puncte de pe locul 2. In sferturi au castigat categoric cu Mexic 7-0 iar in semifinale au trecut ce Columbia cu 2-0. Vargas e golgheterul acestui turneu cu 6 reusite iar Sanchez are 3 goluri marcate. Pentru acest meci va reveni Atruro Vidal care a fost suspendat in semifinale dar Diaz si Hernandez sunt incerti dun cauza unor probleme medicale.

{{notification_msg}}