FA Cup: Chelsea - Manchester United

Analiza meciuri

Chelsea - Manchester United

In acest duel al saisprezecimilor FA Cup se vor intalni Chelsea si Manchester United, fiind de departe cea mai interesanta partida a acestei faze. Manchester United ocupa pozitia patru, avand un singur punct avans fata de Chelsea, de pe a sasea treapta a campionatului. Chelsea traverseaza o perioada dificila in campionat, inregistrand trei infrangeri in ultimile patru etape, pe cand Manchester United nu fost invinsa de mult timp in campionat. In turul campionatului duelul a fost incheiat la egalitate 2-2.

Chelsea

Dupa cele doua infrangeri din deplasare, 2-0 la Arsenal si 4-0 la Bournemouth, Chelsea a dat un mare semn de revenit cu victoria 5-0 de acasa cu Huddersfild si pareau a fi pregatiti pentru derby-ul cu Manchester City. Cu toate acesea pentru Chelsea a urmat cea mai dureroasa infrangere a sezonului, City conducand partida in minutul 25 cu scorul de 4-0, ca pana in final sa fie 6-0. Saptamana trecut au invins in turul saisprezecimilor Europa League pe pe Malmo cu scorul de 2-1. Hazard, Kante, Rudigen si Higuain vor fi pregatiti pentru partida din aceasta seara.

Manchester United

Inaintea duelului din Campions League cu PSG, Manchester United a continuat sa isi mareasca numarul jocurilor fara infrangere. Incluzand jocurile din Cupa, United reusise sa ramana neinvinsa in ultimile 11 partide si nimic nu ar fi prezis infrangerea de pe teren propriu cu PSG la scorul de 2-0, in ciuda faptului ca cele mai importante nume din echipa franceza lipseau. Lingard si Martial vor absenta datorita unor accidentari, dar prezentele lui Mata si Lukaku in primul 11 sunt aproape sigure.

{{notification_msg}}