Europa League:Steaua Rosie Belgrad - Sparta Praga

Analiza meciuri

Steaua Rosie Belgrad  – Sparta Praga

Este unul dintre cele mai echilibrate meciuri din turul trei al  Ligii Europa, cu un usor avantaj in dreptul lui Sparta. Steaua Rosie in schimb a mai jucat doua tururi preliminare si campionatul Serbiei a inceput deja in schimb Sparta abia acum joaca primul meci in Liga Europa si campionatul Cehiei inca nu a inceput. Steaua Rosie a castigat in prima etapa in campionat, iar in Liga Europa a inregistrat trei victorii si un egal pana acum. In ultimele doua amicale intre aceste echipe, Sparta a castigat un meci iar celalalt s-a terminat egal, in timp ce in Liga Europa este prima confruntare directa intre aceste echipe.

Steaua Rosie Belgrad

Sezonul trecut acestia si-au propus sa castige si cupa si campionatul, dar au ratat ambele obiective, in campionat fiind lideri pana spre final dar dupa cateva rezultate negative pe primul loc a trecut rivala Partizan, echipa ce a castigat titlul si i-a si invins in finala cupei. Pentru aceest sezon echipa are un nou antrenor, Vladan Milojevic, care face o treaba buna deocamdata, echipa eliminand in precedentele tururi preliminare pe Floriana din Malta si pe Irtysh, in timp ce in campionat a castigat in prima etapa cu Radnicki cu 3-0. Sparta este o echipa mai puternica decat cele intalnite pana acum si pentru asta antrenorul Milojevic a odihnit cativa jucatori importanti in meciul din campionat, in timp ce mijlocasul Srnic este suspendat pentru acest meci.

Sparta Praga

Sparta Praga este echipa cu cele mai multe titluri in Cehia si a terminat pe locul trei in campionat anul trecut, la 13 puncte in spatele rivalei de la Slavia, a fost eliminata devreme in cupa, iar in Liga Europa a iesit din grupe dar a fost eliminata dupa aceea de Rostov. Echipa asteapta din 2014 castigarea unui nou titlu si pentru asta au adus un antrenor nou, pe italianul Stramaccioni, dar si cativa jucatori, mijlocasii Mavabu, Ben Haim, atacantul Janko, stopperul Kaya si chiar de la Steaua Rosie  pe mijlocasul Plavsic. Este primul meci oficial pentru ei sezonul acesta, in amicale facand un egal cu Vitesse, 1-1 si invingand pe Blackburn cu 1-0. Pentru acest meci ei nu vor conta pe mijlocasul Vacha, care este acciddentat, iar Ben Haim si Rosicky nu sunt complet refacuti.

{{notification_msg}}