Europa League: Sporting Lisabona - Villarreal

Analiza meciuri

Sporting Lisabona - Villarreal

In aceasta intalnire din cadrul fazei saisprezecimilor Europa League, avem un duel intre doua formatii ce se afla intr-un mare declin in acest sezon. Mai precis Sporting ocupa abia pozitia a patra in prima liga portugheza, fiind la o diferenta de puncte considerabila fata de celelalte adversare din fruntea clasamentului. De cealalta parte, Villarreal se claseaza penultima in campionat - fiind una din marile dezamagiri ale acestui sezon din Primera.

Sporting Lisabona

Singura consolare notabila a celor de la Sporting al acestui sezon este castigarea trofeului Cupa Ligii, obtinut in fata celor de la Porto. Ca apoi sa urmeze infrangerea din campionat, 4-2 pe teren propriu cu Benfica. Echipa in fata carora au pierdut si urmatorul meci din Cupa, cu scorul de 2-1. Cu toate acestea ultima etapa le-a adus o victorie 3-1 la Feirense, dar sansele la titlu in acest sezon sunt aproape nule, deoarece un numar de noua puncte ii separa fata de lidera clasamentului - FC Porto. Nani si Jeremy Mathieu vor fi cele mai notabile absente a intalnirii de astazi din lotul portughez.

Villarreal

Cu siguranta isi vor pune mari ambitii in aceasta faza a saisprezecimilor Europa League, in special din dorinta de a mai spala rusinea ocuparii penultimei pozitii in campionat. Villarreal se afla la o diferenta de patru puncte fata de prima echipa din afara zonei rosii, insa pentru acestia nimic nu pare sa functioneze. Se numara a fi echipa cu cele mai putine victorii obtinute in campionat - trei, iar in ultimile doua etape au remizat 2-2 acasa cu Espanyol si 0-0 in deplasare la Valladolid. Fundasul Jaune Costa este suspendat, iar Manuel Trigueros este accidentat.

{{notification_msg}}