Europa League: Slavia Prague - FC Sevilla

Analiza meciuri

Slavia Praga - FC Sevilla

Rezultatul partidei tur 2-2 scos de Slavia Praga la FC Sevilla din partida tur, a fost unul dintre cele mai mari suprize ale acestei faze Europa League. Cat despre rezultatele ultimei etape de campionat intern - Slavia a invins 4-0 pe Ostrava, iar Sevilla a batut Real Sociedad cu scorul de 5-2. Ultima intalnire a acestor doua formatii in Praga a avut loc in 2007 si a fost incheiata cu victoria Sevilliei la scorul de 3-0.

Slavia Prague

Cu putine sanse in fata unui adversar de calibrul Sevilliei, Slavia Praga a reusit o surpriza placuta incheind partida la egalitate 2-2. Slavia a ajuns in optimile Europa League dupa ce in ultima runda au depasit Genk dupa un 0-0 pe teren propriu si un 4-1 in retur. Formatia ceha este lidera campionatului si are un avantaj de sase puncte fata de a doua Plzen, iar in ultimile doua etape au invins 3-0 in deplasare la Bohemians si 4-0 acasa cu Ostrava. Fundasul Vladimir Coufal este suspendat pentru aceasta intalnire, iar Sevick si Tecl sunt accidentati.

Sevilla

Probleme intampinate recent in campionat de Sevilla s-au putut observa si in partida tur a duelului cu Slavia Praga. Spaniolii s-au aflat in doua randuri la conducerea partidei, prin deschiderea scorului chiar primul minut al partidei si in minutul 28, tot al primei reprize; insa bucuria nu a durat mult nici la 2-1 deoarece Slavia a egalat spre sfarsitul reprizei. Dupa cele trei invrangeri consecutive in campionat cu Villarreal, Barcelona si Huesca, Sevilla a invins in ultima etapa cu 5-2 pe Real Sociedad. Victorie care ii pastreza pe pozitia sase a clasamentului, la un punct in fata Valenciei si la unul in urma celor de la Alaves. Escudero si Nolito sunt accidentati, iar Vaclik si Wober sunt incerti in acest duel ce se anunta unul extrem de interesant.

{{notification_msg}}