Europa League:Sassuolo - FC Luzern

Analiza meciuri

Sassuolo - FC Luzern

In aceasta seara se vor disputa meciuri din campania de calificare pentru Europa League. In Italia Sassuolo va primi vizita elvetienilor de la FC Luzern. Cele doua echipe s-au autodepasit in editia trecuta de campionat si au reusit calificarea in cupele europene in detrimentul unor formatii de traditie. Meciul tur disputat in Elvetia s-a termiant la egalitate 1-1.

Sassuolo

Sassuolo joca in Serie A, unul din cele mai puternice campionate din lume si este obisnuita cu meciurile grele, in sezonul precedent au practicat cel mai bun joc al lor de la infiintare si au reusit calificarea in premiera intr-o competitie europeana. In meciul de la Luzern si-au subestimat adversarul si s-au vazut condusi pe tabela inca din startul meciului. Au reusit egalarea in repriza secunda printr-o lovitura de pedeapsa iar scorul a ramas neschimbat pana la final. Antrenorul Di Francesco nu are probleme de lot inaintea acestei partide si va trimite in teren acelasi prim 11.

FC Luzern

Elvetienii regreta acum ca nu au reusit sa se impuna pe teren propriu, au condus in meciul tur cu 1-0 iar in repriza secunda au irosit o lovitura de la 11 metri. In Elvetia campionatul a inceput iar in primele doua etape au obinut 2 victorii ceea ce le oferea un moral bun pentru acest meci. In ultima etapa de campionat au castigat spectaculos partida cu Grasshoppers cu 4-3. In meciul tur nu a jucat Juric dar mai mult ca sigur va fi prezent din primul minut in meciul din aceasta seara.

 

{{notification_msg}}