Europa League: Lazio - Sevilla

Analiza meciuri

Lazio Roma - Sevilla

Una din cele mai interesante partide ale serii din Europa League, cu siguranta va fi aceasta intalnire dintre Lazio si Sevilla. Lazio ocupa pozitia sapte in Serie A, insa pastreaza mari sanse de a prinde un bilet pentru Europa League; pe cand Sevilla se claseaza a patra in Primera, fara victorii in ultimile doua etape plus eliminarea din Cupa in fata Barcelonei. Lazio si Sevilla se vor intalni pentru prima data intr-o intrecere europeana.

Lazio

Desi Lazio ocupa pozitia sapte in Serie A, aceasta se afla la un singur punct diferenta de locul patru, ocupat momentan de AC Milan. Insa am putea spune ca au avut nesansa odata cu tragerile la sorti a adversarilor din Europa League cat si din Cupa. Sevilla fiind una dintre cele mai puternice adversare posibile, iar in Cupa urmeaza a intalni AC Milan in sferturile de finala. Dupa infrangerile cu Napoli si Juventus, Lazio a bifat doua victorii la scor minim 1-0 in deplasarea de la Frosinone si acasa cu Empoli. Wallace, Milinkovic si Immobile vor absenta in acest duel.

Sevilla

Pozitia a patra ocupata momentan de Sevilla, cu siguranta ii multumesc - insa marea lor problema sunt rezultatele ultimilor etape. Ce au permis adversarelor de pe pozitiile cinci si sase, Getafe si Alaves sa se apropie la doua doua puncte. Sevilla a obtinut o singura victorie in ultimile cinci etape, trei infrangeri - dintre care ultima acum doua runde in deplasarea de la Celta Vigo. Iar in ultima etapa au remizat 2-2 acasa cu Eibar. Fundasii Arana si Vidal, alaturi de mijlocasul francez Gonalons vor lipsi in acest tur al optimilor Europa League.

{{notification_msg}}