Europa League: Frankfurt - Inter Milan

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt - Inter Milan

Europa League da startul in aceasta seara optimilor de finala, iar una dintre cele mai puternice perechi cu siguranta este aceasta dintre Frankfurt si Inter. Ambele formatii ocupa pozitii onorabile in campionatele interne. Frankfurt se situeaza pe a cincea pozitie in Bundesliga avand o serie de noua etape fara infrangere, pe cand Inter este a patra in Serie A, si vine in Europa League dupa eliminarea din Champions League. Aceasta este prima intalnire dintre aceste doua formatii.

Eintracht Frankfurt

Cu siguranta sunt bucurosi de realizarile acestui an, noua meciuri fara infrangere - dintre care patru au fost victorii. Patru din cele cinci remize au fost in campionatul german, majoritatea fiind obtinute in fata unor adersari puternici, printre care si Dortmund sau Leipzig. In faza precedenta Europa League au eliminat Shakhtar dupa o remiza 2-2 si o victorie 4-1 din returul de acasa. Cat despre cele doua etape ce au urmat acestea au fost castigate 3-0 la Hannover si 3-0 cu Hoffenheim. Accidentarea atacantului Ante Rebic va fi cea mai notabila absenta a lui Frankfurt in aceasta partida.

Inter Milan

Cu siguranta au ca obiectiv principal in acest sezon o noua calificare in Champions League, fie obtinuta printr-o clasare in primele patru in Serie A sau castigarea trofeului Europa League. Inter a depasit Rapid Viena pentru ajunge in aceste optimi, dupa ce au invins 1-0 in deplasare si 4-0 in returul de pe teren propriu. Pentru Inter a urmat o remiza 3-3 in campionat cu Fiorentina, insa in ultima etapa au suferit o infrangere 2-1 in deplasare de la Cagliari. Luciano Spalletti va folosi o formatie asemanatoare ultimilor meciuri, o schimbare posibila fiind folosirea fundasului Cedric Soares in partea dreapta a apararii.

{{notification_msg}}