Europa League: Eintracht Frankfurt - Marseille

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt - Olympique Marseille

Acest duel al Grupei H - Europa League, ne prezinta un duel intre lidera grupei - Frankfurt, care a obtinut victorii in toate cele patru intaniri, si codasa grupei Marseille, care a inregistrat o singura remiza si trei infrangeri. In meciul tur jucat in Franta, Eintracht a invins cu scorul de 2-1.

Eintracht Frankfurt

Forma buna pe care au aratat-o in Europa League, nu este singulara - Eintracht se descurca bine si in Bundesliga. Desi nu au avut un start de sezon fericit, esuand in Super Cupa in fata celor de la Bayern, urmand eliminarea inca din prima runda a Cupei. Cu toate acestea dupa primele cinci etape au reusit sa isi ridice nivelul jocului considerabil in campionat. Eintracht ocupa in momentul de fata a treia pozitie in Bundesliga, fiind la o diferenta de trei puncte de a doua - Monchengladbach si sapte fata de lidera Dortmund. In aceasta partida nu vor lua parte fundasii Abraham si Chandler, iar mijlocasul Stendera este suspendat.

Olympique Marseille

Desi la inceput pareau sa faca parte dintr-o grupa echilbrata in Europa League, Marseille a fost luata prind surprindere si dupa patru runde au reusit sa puncteze decat in urma remizei cu Apollon. Dupa ce sezonul trecut au fost finalinsti in aceasta competitie, acum sunt una din marele dezamagiri. Cu toate acestea, in campionatul francez se descurca onorabil - ocupand a cincea pozitie dupa 14 etape. In ultimile doua etape au invins Dijon pe teren propriu cu 2-0 si Amiens in deplasare cu 3-1. O forma excelenta o arata mijlocasul francez Thauvin Florian, autor al celor trei goluri din ultima etapa.

{{notification_msg}}