Europa League: Eintracht Frankfurt - Flora Tallinn

Analiza meciuri

Eintracht Frankfurt - Flora Tallinn

Una dintre suprizele acestei runde a calificarilor Europa League, a fost jocul neasteptat de bun al estonienilor de la Flora Tallinn pe teren propriu cu nemtii de la Frankfurt. Cu toate acestea formatia germana a reusit sa se impuna pe finalul partidei, castigand cu scorul de 2-1.

Eintracht Frankfurt

Cu toate ca toata lumea se astepta ca acest retur cu estonienii de la Flora sa ramana doar o formalitate, tabela a aratat scor egal 1-1 din minutul 34 pana in 70. Dar Frankfurt a reusit in cele din urma sa se impuna la scor minim, 2-1. Victorie care ii pastreaza in continuare ca mari favoriti ai acestei faze. De mentionat este si faptul ca Frankfurt a participat intre timp la o intalnire amicala cu austriecii de la Wels, partida castigata cu lejeritate la scorul de 7-0. Spre deosebire de duelul din Estonia, in aceasta sunt asteptate prezentele atacantilor Luka Jovic, Sebastien Haller.

Flora Tallinn

Intalnind una dintre cele mai dificile adversare ale acestei faze a calificarilor, infrangerea la scor minim 2-1, poate fi socotita un rezultat pozitiv pentru Flora. Amintim ca estonienii au reusit sa suprinda placut si in prima runda a calificarilor Europa League, dupa ce au depasit sarbii de la Radnicki Nis cu o victorie 2-0 acasa si un rezultat de egalitate, 2-2 in deplasare. Inainte de a intalni Frankfurt au obtinut o victorie la scorul de 3-0 cu ultima clasata a campionatului intern - Maardu. Victorie ce ii mentine pe prima treapta a clasamentului, la o diferenta de doua puncte fata de principala urmaritoare Levadia.

 

{{notification_msg}}