Europa League: Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen

Analiza meciuri

Dinamo Zagreb - Viktoria Plzen

In urma partidei tur Viktoria Plzen si-a creat un avantaj minim, cu toate acestea reusita a venit dupa ce Dinamo Zagreb conducea in urma primei reprize. Intre timp Dinamo Zagreb a mai bifat o victorie in campionatul croat, pe care de altfel il domina la o diferenta de 14 puncte fata de locul doi. Plzen a castigat derby-ul ultimei etape cu Slavia Prague, apropiindu-se la trei puncte de aceasta in fruntea clasamentului.

Dinamo Zagreb

In urma partidei tur jucata in deplasare cu Plzen, Dinamo Zagreb s-a afla in urma primei reprize la conducerea partidei si cu siguranta nu s-ar fi asteptat la o posibila infrangere. Cu toate acestea Plzen a reusit sa treaca victoria in contul lor in ultimile minute ale partidei. Desi sunt lideri detasati ai campionatului, Dinamo Zagreb a menajat o mica parte a celor mai importanti jucatori in ultima etapa, pe care de altfel au castigat-o cu scorul de 3-0 in compania celor de la Slaven Belupo. Atacantul elvetian Mario Gavranovic este accidentat, in timp ce mijlocasul Stojanovic nu va evolua datorita cumulului de cartonase galbene.

Viktoria Plzen

O calificare in faza optimilor Europa League cu siguranta ar insemna o mare realizare pentru Viktoria Plzen. Insa isi pot reprosa prima repriza a partidei tur pe care au incheait-o in dezavantaj, care apoi s-a putut corecta doar prin obtinerea unui avantaj minim 2-1. Cu toate acestea victoria le-a oferit un prijin moral excelent in derby-ul cu lidera clasamentului Slavia Praga, reusind o victorie care i-a readus in cartile obtinerii titlului in acest sezon. Cele mai importante absente din lotului ceh vor fi fundasii Roman Hubnik, Lukas Hejda si mijlocasul Jan Kopic.

{{notification_msg}}