Europa League: Chelsea - Dynamo Kiev

Analiza meciuri

Chelsea - Dynamo Kiev

Acest duel al optimilor Europa League are ca principala favorita pe Chelsea, insa nici Dynamo Kiev nu trebuie subestimata. Ucrainienii ocupa a doua pozitie in campionatul intern, avand victorii in ultimile patru etape. Chelsea a fost eliminata din ambele Cupe ale Angliei iar acum au ramas doar cu participarea in Europa League, si Premier League unde ocupa a sasea pozitie a clasamentului. Chelsea si Dynamo Kiev s-au intalnit ultima data in 2015 tot in Champions League, partida in care englezii s-au impus cu scorul de 2-1.

Chelsea

Ocupand pozitia a sasea in acest moment in Premier League, Chelsea are toate motivele de a lupta pentru castigarea unei pozitii in Champions League prin obtinerea trofeului Europa League. Totusi Chelsea ramane si in cartile primelor patru pozitii din Premier League, deoarece se afla la o diferenta de doar doua puncte de Manchester United. Dupa infrangerea rusinoasa 6-0 la Manchester City, Chelsea a bifat doua victorii - 2-0 acasa cu Tottenham si 2-1 in deplasare la Fulham. Drinkwater si van Ginkel sunt indisponibili in aceasta partida.

Dynamo Kiev

Ocupa a doua pozitie in campionat, fiind la sapte puncte de lidera Shakhtar Donetsk, iar in faza precedenta Europa League au depasi cu ceva emotii Olympiakos dupa o remiza 2-2 si o victorie 1-0 in returul jucat acasa. In campionat s-au descurcat foarte bine recent avand victorii in ultimile patru etape, 2-0 cu Ch. Odessa, 4-0 cu Karpaty, 5-0 cu Zorya si 2-1 in ultima etapa cu Desna. Mijlocasul Benjamin Verbic va absenta in acest duel impreuna cu atacantul Fran Sol.

{{notification_msg}}