Europa League: Arsenal - Rennes

Analiza meciuri

Arsenal - Rennes

Cu toate ca Arsenal era marea favorita inaintea partidei tur cu Rennes, situatia actuala prezinta un cu totul alt deznodamant. Rennes a invins cu 3-1 si acum are prima sansa la calificare in faza urmatoare Europa League. Cu toate acestea Arsenal inca pastreaza sanse, mai ales ca este cunoscuta pentru jocurile bune facute pe teren proriu, cum de altfel a fost si ultima etapa in care au invins acasa Manchester United cu 2-0. Rennes a bifat de asemenea o victorie in campionat, 3-1 cu Caen.

Arsenal

De amintit este faptul ca Arsenal a debutat in Europa League cu o infrangere la Bate Borisov, insa au reusit in retur sa modifice calificarea in favoare lor, situatie la care cu siguranta spera si in aceasta seara. In Premier League se afla pe a patra pozitie, iar rezultatele recente ii confirma ca fiind principali candidati ai unui loc de Champions League. Exceptand remiza 1-1 de acum doua etape de la Tottenham, Arsenal a cumulat maximul de puncte din celelalte intalniri recente. O reeditare a victorie ultimei etape in care au batut Manchester United cu 2-0 ar fi scenariul ideal pe Arsenal in aceasta partida.

Rennes

Desi cei de la Rennes au un avantaj considerabil in urma victoriei cu 3-1, stiu ca adevaratul test abia in seara aceasta se va da. In runda precedenta Europa League au eliminat Betis dupa o victorie 3-1 in retur, iar in general au adunat recent o serie de cinci partide fara infrangere. Inainte de duelul cu Arsenal, Rennes a bifat o victorie in Cupa Frantei, iar in ultima etapa au invins 3-1 pe teren propriu Caen. Spre deosebire de partida tur astazi este asteptata prezenta lui Traore in locul lui Zeffane, iar Danze, guitane si Baal sunt accidentati.

{{notification_msg}}