Euro U21: Germania - Danemarca

Analiza meciuri

Germania - Danemarca

Principalele favorite ale Grupei B, contand pentru Campionatul European U21, se intalnesc chiar in prima runda. Amintim faptul ca nemtii detin titlul de campioni europeni U21 si sunt principalii favoriti. Germania a inregistrat rezultate excelente in ultimile meciuri, dar nici Danemarca nu sta rau din acest punct de vedere. Aceste doua selectionate s-au intalnit si in editia trecuta a Campionatului European U21, nemtii reusind o victorie la scorul de 3-0.

Germania

Detine ultimile doua titluri de campioana a Europei U21, iar forma pe care au etalat-o in ultima perioada o declara ca fiind din nou principala favorita. Pe langa celelalte adversare, Austria si Serbia, Danemarca pare a fi principala contracandidata in lupta pentru prima pozitie a grupei. In ultimile doua partide de pregatire, selectionata Germaniei a intalnit doua adversare puternice. Au remizat 2-2 cu Franta, si au obtinut o victorie la scorul de 2-1 cu Anglia. Din pacate pentru lotul german, in aceasta partida nu va putea lua parte fundasul Jordan Torunarigha.

Danemarca

Dupa un parcurs bun in meciurile de calificare, selectionata Danemarcei merita pe deplin acesta participare la Campionatul European U21. Cat despre partidele de pregatire din acest an, danezii nu au stralucit - dar totusi au inregistrat doua victorii importante, din cele patru intalniri. Au invins Belgia cu 3-2 si Franta cu 1-0. Cat despre ultimile doua meciuri, acestea au fost pierdute la acelasi scor 1-0, cu Romania si Croatia. Cei mai importanti jucatori ai echipei, fundasul central Joachim Andersen si atacantul Jacob Bruun Larsen sunt pregatiti pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}