Euro 2020: Turcia - Franta

Analiza meciuri

Turcia - Franta

Dupa doua etape in grupa H cele doua adversare din aceasta seara au maxim de puncte si ocupa primele doua locuri. Franta ocupa primul loc datorita golaverajului superior. Ultima partida intre cele doua echipe s-a jucat acum 10 ani iar Franta s-a impus la limita 1-0.

Turcia

Turcii spera la calificare mai ales ca au ratat sansa pe care au avut-o in Nations League unde au fost devansati de Rusia si Suedia. In primele doua etape au reusit sa invinga Albania si Moldova, chiar daca aceste doua nationale nu au un nume sonor punctele adunate ii vor ajuta mult in campania de calificare. Intre timp au mai disputat doua amicale cu Uzbekistan si Grecia pe care le-au castigat iar atmosfera la echipa e foarte buna. Au o absenta de marca in aceasta seara pentru ca va lipsi Tosun, marcatorul a doua goluri cu Moldova.

Franta

Francezii sunt campioni mondiali si era de asteptat sa porneasca cu doua victorii in aceasta campanie de calificare dar nimeni nu se astepta sa piarda primul loc din Nations League in detrimentul Olandei. Au invins Moldova si Islanda pana acum marcand cate 4 goluri in fiecare meci. La mijlocul saptamanii au disputat un amical cu Bolivia pe care l-au castigat cu 2-0. Pentru aceasta partida francezii nu vor putea conta pe Dembele si Hernandez.

{{notification_msg}}