Euro 2016: Germania - Slovacia

Analiza meciuri

Germania - Slovacia


Aceasta optime de finala se va disputa intre Germania si Slovacia, cele doua echipe s-au intalnit intr-un meci amical acum o luna iar atunci slovacii s-au impus surprinzator cu 3-1. Exceptand infrangerea de acum o luna germanii s-au impus in ultimele 8 dueluri directe. Germania s-a calificat din grupa fara nici un gol primit iar slovacii s-au calificat de pe locul 3.


Germania


Nemtii sunt neinvinsi la acest turneu final si nu au primit nici un gol in faza grupelor. Au debutat in jocul cu Ucraina la acest turneu si au invins cu 2-0 dar au aratat unele probleme in aparare si doar interventiile lui Neuer au salvat echipa de la a primi un gol. Singurele puncte din faza grupelor le-au pierdut in partida cu Polonia care s-a terminat 0-0. In ultimul meci cu Irlanda de Nord au dominat clar jocul dar nu au reusit sa marcheze mai mult de un gol. Antrenorul Low nu are probleme de lot inaintea acestei optimi de finala.


Slovacia


Prin calificarea in faza optimilor de finala slovacii si-au indeplinit obiectivul la acest turneu final. Isi doresc sa se califice cat mai sus dar au avut ghinion sa dea peste Germania care e una din cele mai bune echipe de la acest campionat european. Au invins nemtii acum o luna intr-un meci amical dar aceasta partida va fi mult mai diferita iar victoria pare mai putin probabila acum. Slovacia s-a calificat in faza optimilor dupa o victorie cu Rusia si o remiza cu Anglia. Probleme de lot nu sunt in tabara slovacilor inaintea acestei partide.

{{notification_msg}}