Etapa 15 in Spania: Leganes - Getafe

Analiza meciuri

Leganes - Getafe

In deschiderea etapei cu numarul 15 din Spania - Primera Division, putem urmari intalnirea dintre ocupantele pozitiilor 16 si 9. Echipa gazda - Leganes, se afla in partea de jos a clasamentului la o diferenta de patru puncte de adversara acestei etape - Getafe. Cu toate ca in ultimile patru etape Leganes a obtinut doua remize si doua victorii. De partea cealalta - Getafe traverseaza si ea o perioada buna, obtinand victorie atat in ultima etapa cat si in Cupa Regelui.  

Leganes

Dupa o perioada dificila pe care au intampinat-o in startul sezonului, Leganes a se afla intr-o frumoasa serie de patru etape fara infrangere, iar recent au reusit sa elimine Rayo Vallecano in Cupa Regelui. In ultimile doua etape au invins acasa pe Alaves cu scorul de 1-0 si pe Valladolid in deplasare cu 4-2. Din lotul condus de argentinianul Mauricio Pellegrino va lipsi datorita unei suspendari fundasul Jonathan Silva si mijlocasul Recio, care este accidentat.

Getafe

Datorita felului pozitiv la cum au raspuns dupa fiecare infrangere, cel putin pana acum cei de la Getafe fac un sezon reusit. In jocurile din deplasare au suferit o singura infrangere, in prima etapa la Real Madrid, iar poate cea mai importanta victorie a fost acasa cu Espanyol la scorul de 3-0. Marti au invins in returul din Cupa Regelui pe Cordoba cu 5-1, partida in care atacantul Angel a reusit sa se faca remarcat printr-un hattrick. Dar acest lucru nu ii va asigura prezenta in primul 11, deoarece Mata si J. Molina au dovedit o forma buna in jocurile recente. Singurul jucator accidentat din lotul condus de Bordalas Pepe este mijlocasul Markel Bergara.

{{notification_msg}}