Duelul zilei in Premier League: Manchester City - Tottenham

Analiza meciuri

Manchester City – Tottenham

Campioana ultimilor doua sezonane din Anglia - Manchester City si ocupanta pozitiei patru a sezonului trecut - Tottenham se intalnesc in runda cu numarul doi. Atat City cat si Tottenham au reusit victorii in prima etapa. Cat despre rezultatele sezonului precedent din campionat, City a invins cu acelasi scor 1-0, atat in tur cat si in retur pe Tottenham.

Manchester City

A inceput acest sezon  prin obtinerea trofeului Community Shield, disputat in fata castigatoarei FA Cup, Liverpool. Victoria a venit in urma loviturilor de departajare, dupa ce sfarsitul timpului regulamentar arata pe tabela scorul de 1-1. Cat despre prima etapa jucata in deplasare la West Ham, City a reusit sa se impuna cu scorul de 5-0. Partida in care o contributie majora a adus-o tanarul atacant Raheem Sterling, care a reusit o tripla. Atacantul Leroy Sane si fundasul Benjamin Mendy, cel mai probabil vor absenta si in aceasta intalnire, in care se asteapt un 11 asemanator ultimei etape.

Tottenham

Amintim ca Tottenham a jucat finala Champions League in sezonul trecut, finala pierduta cu Liverpool la scorul de 2-0. Cat despre pozitia patru ocupata la finalul campionatului intern, si aceasta poate fi socotita una multumitoare. Tottenham a invins in prima etapa, 3-1 pe teren propriu pe Aston Villa. Spre deosebire de sezoanele precedente, cand Tottenham nu iesit in evidenta cu noi transferuri, in aceasta vacanta au adus trei nume cu potential. Aici fiind vorba de mijlocasii Tanguy Ndombele de la Lyon, Ryan Sessegnon de la Fulham si Giovani Lo Celso de la Betis.

{{notification_msg}}